Mengenai Kami

Mengenai kami Gambar sekadar hiasan

HOMESTAY-PERLIS.COM adalah sebuah laman web yang menyediakan perkhidmatan tempahan penginapan dalam talian untuk homestay yang terdapat di negeri Perlis dan kawasan-kawasan yang berdekatan dengan negeri Perlis.

Homestay-Perlis.com dimiliki dan diuruskan sepenuhnya oleh Ku Multi Services (RA 0033202-A) yang berpejabat di No. 2, Tingkat Bawah, Taman Sena Indah, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia.

Semua homestay yang disenaraikan dalam Homestay-Perlis.com telah mendapat kebenaran dan persetujuan daripada pemilik homestay itu sendiri untuk kami mengiklankan homestay mereka dan seterusnya menerima bayaran untuk tempahan homestay mereka.

Tempahlah homestay pilihan anda melalui Homestay-Perlis.com dengan yakin kerana ia mudah, cepat dan selamat. Tiada sebarang pendaftaran perlu dilakukan sebelum membuat tempahan. Jadi, tiada katalaluan yang perlu diingat. Anda boleh membuat tempahan pada bila-bila masa dan melalui apa-apa peranti termasuk komputer, komputer riba, tablet malah terus dari telefon pintar anda.